Tjenester

Bemanning og rekruttering til bygg & anleggsbransjen

Søker du rekruttering og innleie av arbeidskraft innen bygg- og anlegg? Vi kjenner markedet, og vet at det til tider kan være mangelvare på kvalifisert arbeidskraft innen bygg- og anlegg.

La oss ta oss av rekrutteringen og bemanningen til din bedrift – så kan du fokusere på dine kjerneoppgaver. Våre medarbeidere innehar ulik kompetanse innen bygg- og anleggsfag. Vi hjelper deg å finne ressursene som dekker ditt behov.

Gjennom lang fartstid har vi bistått med rekruttering og innleie av personell til små og store arbeidsgivere innen bygg- og anleggsbransjen. Vi kjenner fagområdet, og har et stort nettverk med kvalifiserte, kvalitetssikrede og tilgjengelige medarbeider.

Vi er i tillegg kvalifisert i StartBANK, et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge. Dermed kan du være trygg på at vi har den kvaliteten din bedrift trenger!

Behov for bemanning innen bygg og anlegg?

Uansett om du trenger en vikar eller en fastansettelse kan vi hjelpe deg. Send oss en uforpliktende forespørsel. Vi kontakter deg innen 24 timer, mandag til fredag.

Registrer CV